Често задавани въпроси

Какъв процент от разнообразните видове вдлъбнатини подлежът на ремонт?

Процентът на евентуалните ремонти зависи от нивото на Dent техника, неговите умения и опит. Но най общо казано, 80 – 90% от всички подлежащи на ремонт вдлъбнатини, по каросерията на автомобила биват отстранени със забележително качество.

Колко големи вдлъбнатини могат да се поправят чрез PDR?

PDR се справя със забележително качество от много малки до много големи вдлъбнатини. Най-важният аспект за ефективността на PDR не е диаметъра, а дълбочината, материала на панела и достъпа и. Често много големи, плитки вдлъбнатини могат да бъдат отстранени без проблем.

Колко време отнема един ремонт?

Среден ремонт обикновено отнема около 30 – 60 минути, от началото до края (за опитен техник).

Колата ми е доста стара, това пречка ли е?

НЕ, чрез PDR подлежат на ремонт и стари, и нови превозни средства. Известно предимство имат новите автомобили, производителите на авто бои произвеждат в последните години много качествени и гъвкави бои на водна основа.

Какво може да се поправи с PDR?

PDR може да поправи наранявания по каросерията на автомобила причинени от: Градушка, Падащи предмети (битови отпадъци, клоните на дървета), Вандализъм, Невнимателно паркиране.

Кога е най-ефективен PDR?

Ремонтът чрез PDR е най-ефективен в следните ситуации: Когато не е имало предишна обработка с „кит-боя“, Когато боята не е била счупена или наранена, Когато вдлъбнатината не е близо до ръба на панела, Когато вдлъбнатината не е от вида „дълбока гънка“.

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама   Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама