PDR Цени за щети различни от градушка

Уважаеми клиенти, оценката на щети от представители на Dentcraft Center е налице, без да остават неизяснени въпроси. PDR специалист ще ви предложи най-подходящият вид ремонт за вашите щети, индивидуално.

Всеки ремонт е индивидуален!

Ценообразуването за отстраняване на щети зависи от множество фактори: размер; дълбочина; местоположение; твърдост на метала; вид на метала; вид сложност; вид достъп; вид на засегнати ръбове; клас автомобил; вид , цвят, състояние на боята; предишна обработка с кит; нужда от разглобяване; мобилна услуга и други.

Точната стойност на ремонта ще можете да разберете само след проверка на щетите от наш представител! Моля, не се опитвайте сами да направите точна оценка на щетите! Цените изложени по-долу са ориентировъчни и подлежат на промяна, при извършване на оглед от наш представител. Посочените ориентировъчни цени по-долу са определени за вдлъбнатини причинени от фактори различни от градушка (вандализъм, невнимателно паркиране, падащи предмети).

Цени за щети причинени от градушка може да видите тук.

Приблизителна цена за вашите разходи при отстраняване на щети различни от градушка. Категория I.

Вид работа

Цена(лв)

1

PDR
Вдлъбнатина с размер от 1 до 3 см

10 – 20

Вдлъбнатина с размер от 3 до 5 см

20 – 30

Вдлъбнатина с размер от 5 до 7 см

30 – 40

Вдлъбнатина с размер от 7 до 10 см

40 – 60

Вдлъбнатина с размер от 10 до 20 см

60 – 80

Вдлъбнатина с размер от 20 до 30 см

80 – 120

Вдлъбнатина с размер над 30 см

по договаряне

2

Допълнителна работа
Полиране на отработена повърхност

бонус

Демонтаж / монтаж на подкалник

10

Демонтаж / монтаж на таван

70 – 100

Демонтаж / монтаж на стоп

10

Демонтаж / монтаж на фар

10

Демонтаж / монтаж кора на врата

10

Демонтаж / монтаж кора на багажник

10

Демонтаж / монтаж кора на преден капак

10

Демонтаж / монтаж на външни детайли

10

3

Забележка: Изчисляването на разходите за ремонт се изчислява въз основа на радиус, достъп, трудност , клас автомобил и други .

В случай на частично предоставяне на услуги, на базата на тарифите, разходите за труд се изчисляват пропорционално на обема на извършената работа.
Работа се започва само с изричното съгласие на клиента.
Всички посочени цени са без ДДС!

Стойността на цената е за труд и консумативи.

I Категория

Автомобили малки / среден клас, всички цветове с изключение на ярки, металик и перла.

II Категория

Автомобили малки / среден клас с ярки цветове, металик и перла. + 20%

III Категория

Луксозни автомобили, джип, миниван, всички цветове с изключение на ярки, металик и перла. + 25%

IV Категория

Луксозни автомобили, джип, миниван, с ярки цветове, металик и перла. Също така, изключително редки, ниско производствени автомобили от всички цветове. + 30%
С алуминиеви/поцинковани/HSS панели. + 50%
Вдлъбнатини по ръба на панела (т.е. с трудност). + 50%

Внимание:При реалната оценка на щетите първо се оценява най-голямата/ите вдлъбнатина/и по размер в зависимост от ценовата листа за кола от тази категория, като всяка следваща се отстранява с 30% отстъпка(за панел).

ЗАБЕЛЕЖКА

Информацията предоставена в този сайт е предназначена само за обща информация. Всяко използване на този материал във връзка с всяко конкретно приложение, трябва да се основава на реална проверка за възможността да се приложи избрания метод от наш PDR специалист. Цените, предвидени в онлайн калкулатора и посочените цени за щети различни от градушка са само приблизителни оценки и подлежат на промяна при оглед на превозното средство. За да се осигури точна оценка, ние ще трябва да огледаме лично вашето превозно средство или да ни изпратите снимки с кратко описание на посочените наши координати (по ваш избор), което ще ни даде ясна представа за стойността на щетите и времето за отстраняването им. Наш PDR специалист ще ви посъветва и отговори на вашите въпроси, а след това вие сами ще вземете решение.

ОЦЕНКА/ОГЛЕД/КОНСУЛТАЦИЯ НА МЯСТО – 15ЛВ

Моля, уговорете си среща (08 96 76 56 96) за точна оценка на щетите по вашия автомобил. Това може да стане, като посетите лично нашия Dentcraft Center на посочените от нас координати в меню Контакти. Личната оценка/оглед/консултация на място е платена! Тя е най-точна и от нея стават ясни възможностите за поправка чрез PDR или друг алтернативен метод. Даваме оценка, относно най-целесъобразния и икономически изгоден метод за поправка на щетите, и за двете страни (понякога, това е комбиниран ремонт). При извършване на последващ ремонт при нас, ние ще ви възстановим изцяло сумата от платената оценка. Платената оценка важи за период от 1 седмица, считано от датата на извършването и.

ОЦЕНКА/ОГЛЕД/КОНСУЛТАЦИЯ ПО СНИМКИ – БЕЗПЛАТНО

Моля, изпратете снимки с кратко описание на посочените наши координати в меню Контакти (по ваш избор) за да получите безплатна оценка на щетите и времето необходимо за отстраняването им. Понякога възможността за поправка на 100% чрез метода PDR е невъзможна. За нас няколко снимки в повечето случаи са напълно достатъчни за да направим точна оценка. В малкото случай, когато е невъзможна оценка по снимки е необходим оглед на място. За извършване на максимално точна оценка по снимки е необходимо: снимките, да бъдат направени така, както виждате най-добре щетите с очите си; от снимките, да стане ясно какъв е сниманият детайл; от снимките, да стане ясно какъв е автомобила; от описанието, да стане ясна марка, модел, година на автомобила, плюс всичко, което вие сметнете за необходимо. Колкото по-реално ни представите щетите и автомобила, толкова по-реална ще бъде безплатната оценка по снимки. Обикновено отговаряме писмено в рамките на 24ч. Безплатната оценка важи за период от 1 седмица, считано от датата на извършването и.

ОЦЕНКА/ОГЛЕД/КОНСУЛТАЦИЯ/МОБИЛНА – ПРИ ЗАПИТВАНЕ

Ние ще изпратим PDR специалист на място по ваш избор (безплатно) в рамките на гр.Пловдив при над 5 автомобила. За мобилна оценка на места различни от гр.Пловдив при над 5 автомобила, при запитване! (08 96 76 56 96).

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама   Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама