Поправка, почистване и защита на тапицерии

Почистване – защита на кожа и PVC

a1Премахване на петна от мастило, писалка, маркер, червило от пигментирана кожа

 

Чрез стик за премахване на мастило, елиминира петна и следи от химикалка и премахване на червило от пигментирана кожа. Неприложимо върху набук, велур и анилинова кожа.

 

 

a2Премахване на устойчиви петна от кожа и PVC

 

Чрез препарат за премахване на устойчиви петна от кожа и PVC. Неприложимо върху набук, велур и анилинова кожа

 

 

a3Почистване на пигментирана кожена тапицерия

 

Чрез високо ефективен препарат за почистване на пигментирана кожена тапицерия на автомобили, мотоциклети, лодки. Може да се използва и за други устойчиви кожени изделия като обувки и чанти. Неприложимо върху анилинова кожа, набук и велур.

 

 

Защитен слой за кожена тапицерия

 

a4Чрез препарат на водна основа за всички типове кожа. Той предпазва от петна на базата на масло, вода и алкохол, както и от всекидневни замърсявания (прах и мръсотия). Също така поддържа кожата красива и мека, когато се използва редовно предотвратява напукването на пигментираната кожа. Препоръчително е тази процедура да се прави на всеки 6 месеца. Анилиновата кожа, в помещения с голямо натоварване, може да се нуждае от по-често и по-пълно почистване.

 

Боядисване – оцветяване на кожа, винил и пластмаса

Чрез 12 стандартни цвята
Чрез 12 стандартни цвята

Чрез покритие за филцови мокети, кожа, винил и пластмаса

  • 100% гъвкаво покритие за мокети
  • Втвърдява се за 5 минути
  • Аерозоли с различни цветове

 

Системата е разработена за боядисване на мокет и други тъкани в автомобили, камиони и други места от текстил. Цветното покритие е 100% гъвкаво и се нанася върху увредени от слънцето повърхности или места трудни за почистване с прахосмукачка. Разполагаме с гама от аерозоли за боядисване на кожа, винил, твърди и меки пластмасови повърхности, в някои стари автомобили мокетът или други тъкани са трудни за почистване.

 

a6a7 a8 a10 a11 a12
0 00 00

Поправка на плат и велур, изгаряния от цигара, скъсани и надрани участъци

w1

w2

 

Чрез системата за плат и велур имаме възможност да извършим репаратура на тапицерия с изключително добър финиш и качество, които със сигурност ще привлекат внимание. Разполагаме с 40 различни влакна, които могат да бъдат смесвани помежду си, за да съответстват перфектно на основния цвят. В последствие десенът се боядисва отгоре. Накрая мястото се импрегнира за постигане на устойчивост от последващо износване и скъсване.

Поправка на пластмасови повърхности, кожа и винил, изгаряния от цигара, скъсани и надрани участъци

e1

 

Намирането на правилното лепило за всяка една работа може често да бъде проблем за потребителя. Системата е разработена за поправка на пластмасови повърхности, кожа и винил дава възможност за поправка на твърди и еластични пластмаси, както вътрешни, така и външни детайли, брони, автомобилно табло, а също и кожени и винилени компоненти. С тази система можем да направим пълна репарация от начало до край. Копираме структурата за перфектен финиш.

 

e2

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама    Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама