Научете повече за нас!

Научете повече за нашата компания Dentcraft Ltd

 

Денткрафт ЕООД е една от първите компании в България, която развива и популяризира Paintless Dent Repair / PDR технологията за поправка на вдлъбнатини без боядисване.

Основната дейност на компанията е предоставяне на висококачествени:

PDR ремонти
PDR обучения
PDR инструменти

Благодарение на дългогодишният ни опит на българския и чуждестранен пазар в поправка на вдлъбнатини без кит-боя, сме една от водещите компании в България. Към настоящия момент има създаден един Dentcraft Center в гр. Пловдив.

Нашите цели са:

Популяризиране на Paintless Dent Repair / PDR технологията за поправка на вдлъбнатини без боядисване;

Намаляване стойността на автомобилните ремонти;

Достигне до максимален брой потребители;

Повишаване на качеството на услугите;

Съкращаване на времетраенето им.

 

Dentcraft ще продължи да се бори за прилагането на най-добрите европейски практики, за да предложи на клиентите си комплексна услуга с най-високо качество на достъпна цена. С течение на времето изграждаме работен процес, който ни гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки проект. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим неговите изисквания, но резултатите винаги са високи, а клиентите ни доволни. Предизвикателствата са станали част от нашият живот и ние ги преодоляваме с всеки изминал ден, оставяйки след нас само доволни клиенти.

 

Ние от Dentcraft вярваме, че клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме иновативни услуги и комплексни решения от ново поколение, които дават възможност на потребителите да получават повече и да плащат по малко.

 

Dentcraft е създаден така че да отразява стремежа ни да предоставяме на потребителите по-добри услуги чрез ефективни решения, иновативно мислене, динамично развитие, честни взаимоотношения и вдъхновяващи предложения. По този начин ние вярваме, че ще изградим доверие, честни и стабилни партньорски взаимоотношения между нас и нашите клиенти, както и да допринесем за развитието на конкурентна и стабилна бизнес среда на пазара.

 

Благодарим на нашите лоялни клиенти, които допринасят за популяризиране на сайта ни. Благодарим ВИ, нямаше да успеем без вас!

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама    Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама