PDR Обучение и консултантски услуги за премахване на вдлъбнатини

Обучение и консултантски услуги за премахване на вдлъбнатини в Dentcraft Center

Мечтали ли сте си да станете PDR майстор? Бихте искали да си купите рядка и търсена професия?

 

Тогава вие сте попаднали на точното място, заповядайте при нас и няма да съжалявате. Много от нашите обучени работят успешно и стартират свой собствен бизнес, а именно ремонт на вдлъбнатини без боядисване. Ако не знаете как да го направите, ние ще ви научим! Ние провеждаме само индивидуални уроци (един или двама курсисти). Опитът показа, че групови уроци не са толкова ефективни, всеки ученик е уникален по своята същност. Всеки човек е уникален, не само за неговите способности, но и знания. Ето защо ние предлагаме качествено индивидуално обучение. Така че, изборът е ваш!

u2За да бъдете успешни, и да се чувствате комфортно в днешното динамично общество, трябва да притежавате специфични, уникални знания и умения да продавате нещо от което хората имат нужда. В райони, където няма специални знания и умения да продавате нещо от което хората имат нужда. В райони, където няма специални знания, конкуренцията е много висока. По-голямата част от хората имат почти същите умения и напразно се опитват да се „продадат“ на пазара на труда.

Dentcraft Centerпредоставя консултантски услуги за развитие на умения, които са приложими и за специалисти и за начинаещи по уникална американска технология – премахване на вдлъбнатини върху каросерията на автомобила, съкратено – PDR (Paintless Dent Removal), (Премахване вдлъбнатини без кит-боя). Буквално още от първия ден в нашия обучителен център ще бъдете в състояние успешно да прилагате PDR технологията до 70%.

Този ефект може да се постигне само, чрез професионален подход и компетентно обучение, съчетано с опита на нашите учители, които са получили обучение в чужбина. В основата на обучението е, че практиката трябва да лежи върху солидна теоретична основа, ето защо идеалната корекция на вдлъбнатини без боядисване и ефективното обучение са неразделни.

Ние от Dentcraft Center имаме стотици обучени на тази техника, те също прилагат успешно този процес на работа. В Dentcraft Center гарантирано ще ви научим да премахвате вдлъбнатини, така че да спечелите одобрението на вашите клиенти.

 

66666 888 555555 121212000 5
DSC_6225111111111111 1 2 3 4
11222 1 2 PDR 13572547
23 Иван обучение DSC_6000-1 DSC_6243-1

 

Усвоявайки теорията, ще бъдете в състояние да засилите практическите си умения в нашия център, което прави обучението (изправяне на вдлъбнатини без кит-боя) по-ефективно.   Основния курс на обучение, който предлагаме в град Пловдив е с продължителност 7 дни. След нашето обучение ще бъдете в състояние да премахвате наранявания по автомобила от: невнимателно паркиране, падащи предмети (битови отпадъци, клони на дървета), вандализъм, градушка, сложни вдлъбнатини.

Курсовете в Dentcraft Center  са насочени към развитието на работата със специални куки (стоманени пръти) за отстраняване на вдлъбнатини, доста интензивно:   Занятията се провеждат всеки ден от 10:00 до 17:00ч. Нашият метод позволява бързо да усвоите правилното позициониране на тялото и ръцете.   Специално внимание се обръща на правилното позициониране на специфичното осветление,  способността да се вижда и оценява дефект върху повърхността на панела, както и визуален контакт с инструмента, който се намира зад повредените панели на превозното средство.

Ако е необходимо, обучението може да се удължи безплатно, за да се чувствате по-уверени в себе си.   Днес търсенето на PDR специалисти е по-голямо от всякога и затова обучението за премахване на вдлъбнатини = гарантирана работа! И в предвид, че PDR технологията премахва ефективно вдлъбнатини по каросерията на автомобила със забележително качество става все по-популярна.

Чрез своята достъпност и ефективност се очаква по-нататъшно увеличаване на търсенето на занаятчии, които са овладели изправянето на вдлъбнатини без боядисване, така че изборът е ваш! Не закъснявайте!

 

Пълен курс на обучението включва:

 • Теория, видове и методи за отстраняване на вдлъбнатини;
 • Запознаване с инструмента, различни видове куки и как се работи с тях;
 • Краткосрочен курс за поведението на тънкостенния метал и боята;
 • Правила за настройка на осветлението, в зависимост от местоположението и вида на вдлъбнатината;
 • Запознаване с множество помощни инструменти;
 • Методите и техниките за отстраняване на лесни вдлъбнатини, самостоятелно обучение на тренировъчен панел;
 • Методи и техники за отстраняване на надлъжните вдлъбнатини от вида ‘’дълбока гънка”, независими упражнения на тренировъчен панел;
 • Обучение за работа с трудни за достигане вдлъбнатини (под усилватели и по краищата на панела), самостоятелно обучениe на тренировъчен панел;
 • Начини за достъп до увреждането (демонтаж на части за достъп и други елементи);
 • Работа с клей и мини лифтер;
 • Теория и методика на работа със сложни вдлъбнатини на голяма площ, отделни упражнения;
 • Теория и практическа работа върху реални автомобили;
 • Теоретични и практически изпити по всички предмети на обучение.

 

22222

 

Един път овладени необходимите умения, просто трябва да се приложат на практика. Усилената работа ще бъде възнаградена с една уникална професия, набираща популярност сред българските потребители!   Dentcraft Center осигурява пълна техническа поддръжка и консултации след курса на преминалите обучение, помагаме им при избора на набор от инструменти и осигуряваме възможност за допълнителни часове.

Ако имате въпроси, пишете на: dentcraft@abv.bg или се обадете на следния телефон: 08 96 76 56 96
Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама  Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама