PDR Калкулатор за щети причинени от градушка

Dentcraft разработи PDR калкулатор за изчисляване на щети причинени от градушка. Онлайн калкулатора е създаден за ваше улеснение при определяне на приблизителните разходи за ремонт на единични и множество наранявания. Тези наранявания, в повечето случаи са от 1 до 3 см в диаметър. Монетите от 10ст, 20ст и 1лв дават приблизителна представа за размери от 1см, 2см и 3см, на които е базиран калкулатора – Категория I.

Цени за щети различни от градушка може да видите тук.

  • Изберете повредената зона от вашия автомобил

  • Изберете размера на вдлъбнатините спрямо размера на монетите

    10 стотинки
    20 стотинки
    1 лев
  • Изберете ориентировачен брой на вдлъбнатини

ВАЖНО

I Категория

Автомобили малки / среден клас, всички цветове с изключение на ярки, металик и перла.  

II Категория

Автомобили малки / среден клас с ярки цветове, металик и перла. + 20%

III Категория

Луксозни автомобили, джип, миниван, всички цветове с изключение на ярки, металик и перла. + 25%

IV Категория

Луксозни автомобили, джип, миниван, с ярки цветове, металик и перла. Също така, изключително редки, ниско производствени автомобили от всички цветове. + 30%
С алуминиеви/поцинковани/HSS панели. + 50%
Вдлъбнатини по ръба на панела (т.е. с трудност). + 50%

 

При реалната оценка на щетите първо се оценява най-голямата/ите вдлъбнатина/и по размер, като всяка следваща се отстранява с 30% отстъпка (за панел). Калкулатора не изчислява стойността на отстъпката. Всички посочени цени са без ДДС!

ЗАБЕЛЕЖКА

Информацията предоставена в този сайт е предназначена само за обща информация. Всяко използване на този материал във връзка с всяко конкретно приложение, трябва да се основава на реална проверка за възможността да се приложи избрания метод от наш PDR специалист. Цените, предвидени в онлайн калкулатора и посочените цени за щети различни от градушка са само приблизителни оценки и подлежат на промяна при оглед на превозното средство. За да се осигури точна оценка, ние ще трябва да огледаме лично вашето превозно средство или да ни изпратите снимки с кратко описание на посочените наши координати (по ваш избор), което ще ни даде ясна представа за стойността на щетите и времето за отстраняването им. Наш PDR специалист ще ви посъветва и отговори на вашите въпроси, а след това вие сами ще вземете решение.

ОЦЕНКА/ОГЛЕД/КОНСУЛТАЦИЯ НА МЯСТО – 15ЛВ

Моля, уговорете си среща (08 96 76 56 96) за точна оценка на щетите по вашия автомобил. Това може да стане, като посетите лично нашия Dentcraft Center на посочените от нас координати в меню Контакти. Личната оценка/оглед/консултация на място е платена! Тя е най-точна и от нея стават ясни възможностите за поправка чрез PDR или друг алтернативен метод. Даваме оценка, относно най-целесъобразния и икономически изгоден метод за поправка на щетите, и за двете страни (понякога, това е комбиниран ремонт). При извършване на последващ ремонт при нас, ние ще ви възстановим изцяло сумата от платената оценка. Платената оценка важи за период от 1 седмица, считано от датата на извършването и.

ОЦЕНКА/ОГЛЕД/КОНСУЛТАЦИЯ ПО СНИМКИ – БЕЗПЛАТНО

Моля, изпратете снимки с кратко описание на посочените наши координати в меню Контакти (по ваш избор) за да получите безплатна оценка на щетите и времето необходимо за отстраняването им. Понякога възможността за поправка на 100% чрез метода PDR е невъзможна. За нас няколко снимки в повечето случаи са напълно достатъчни за да направим точна оценка. В малкото случай, когато е невъзможна оценка по снимки е необходим оглед на място. За извършване на максимално точна оценка по снимки е необходимо: снимките, да бъдат направени така, както виждате най-добре щетите с очите си; от снимките, да стане ясно какъв е сниманият детайл; от снимките, да стане ясно какъв е автомобила; от описанието, да стане ясна марка, модел, година на автомобила, плюс всичко, което вие сметнете за необходимо. Колкото по-реално ни представите щетите и автомобила, толкова по-реална ще бъде безплатната оценка по снимки. Обикновено отговаряме писмено в рамките на 24ч. Безплатната оценка важи за период от 1 седмица, считано от датата на извършването и.

ОЦЕНКА/ОГЛЕД/КОНСУЛТАЦИЯ/МОБИЛНА – ПРИ ЗАПИТВАНЕ

Ние ще изпратим PDR специалист на място по ваш избор (безплатно) в рамките на гр.Пловдив при над 5 автомобила. За мобилна оценка на места различни от гр.Пловдив при над 5 автомобила, при запитване! (08 96 76 56 96).

Нуждаете се от помощ за отстраняване на вдлъбнатини?

Моля, свържете се с нас на 08 96 76 56 96!

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама   Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама