Как чрез PDR ми изправиха вдлъбнатините – без боядисване

Когато си закупиш нов автомобил, може би най-лошия сценарии за всеки е да падне една хубава градушка и да му омачка ламарините.

За мое нещастие това ми се случи и бях много разтревожен. Гадно е кола на 3 месеца да се изкриви по този грозен начин.

Все пак запазих някакво самообладание и започнах да събирам мнения, кое е най-правилно като технология за ремонт.

 

  1. Свързах се с Нисан и те ми предложиха кит и боя. Естествено аз почнах да си представям някакви хлапета с четка за боя да мажат по колата и да развалят всичко, защото по-добро от заводската боя няма.
  2. Започна един много детайлен ресърч от моя страна, естествено в google, проучване на фирми, отзиви, съвети във форумите и в крайна сметка се спрях на PDR технологията, която изправя вдлъбнатини без боядисване.
  3. Следващия ми ресърч бе да избера фирма – София, Пловдив, Хасково и Стара Загора бяха моите най-удобни дестинации.
  4. Попаднах на този уеб-сайт: http://pdr-bg.com/ , като започнах да ровя за тях какво, как, кога, къде, защо и съответните отзиви. Реших да им пиша и те върнаха в рамките на около 30 минути, което ме впечатли. Последва телефонно обаждане и много любезно ми обясниха каква е процедурата.
  5. Цялата работа беше за един единствен ден, оставих колата при тях и на следващия ден сутринта си я взех, толкова лесно и удобно.
  6. Само за един ден реших проблема си, на цена в пъти по-ниска от тази за кит и боя.
  7. Говорих и със застрахователя и той ми каза, че ще поемат цялата сума, както и стана и така нещата се наредиха.

 

Може да се насладите на снимковия материал подготвен от екипа им, както и кратко видео показващо част от процедурата, но по-важното е че има такива млади и добри специалисти, които се грижат за клиентите си по този начин. Хора които подобряват реномето на целия бранш за авто услуги!

Източника на тази статия е от личния блог на Никола Минков: Блог на Никола Минков .

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама   Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама