Задай въпрос

Има 34 зададени въпроса

 1. Атананасов каза:

  Има те ли клон в София или трябва да се докара колата в Пловдив.С записване ли става .След градушка набито има по тавана, преден капак и малки вдлъбнати по предните калници

  1. pdrdentcraft pdrdentcraft каза:

   Здравейте, към настоящия момент нямаме представителство в град София, т.е. колата трябва да се докара в град Пловдив, но преди да се предприеме такова действие е хубаво да изпратите снимка с цел запознаване със състоянието на щетите по вашият автомобил. Много добре съм запознат с градушката в София и много от автомобилите, дори немогат да се поправят чрез PDR технологията, това са така наречените най-тежки щети. Средните щети са многобройни, могат да се поправят с PDR, но въпреки това ги отказваме, защото е икономически неизгодно за мен, а и за вас да ги поправям, това е ръчен труд, който би струвал нереално в този случай. Логично леките ги оценяваме, поправяме и т.н.

 2. Методи Петричев каза:

  Здравейте,

  Моля ако имате специалисти в гр.София изпратете координати.

  1. pdrdentcraft pdrdentcraft каза:

   Здравейте, към настоящия момент нямаме представителство в град София.

 3. Ангел Б. каза:

  Здравейте, след днешната градушка имам леки щети по задния и предния капак и по тавана. Не са много на брой и са значително малки. Знам че ще имате много работа в следващите седмици, но моля ако мога да си запиша час, когато ви е удобно към началото на Септември. Мога да ви изпратя снимки и да се разбем за дата. Също да попитам дали има значение ако вдлъбнатините он градушката престоят по дълго .

  1. pdrdentcraft pdrdentcraft каза:

   Здравейте, най-добре е да изпратите снимки, още по-добре е щом не бързате.
   Това дали е по-хубаво щетата веднага да се поправи, да….в известен смисъл е по-добре, има такова правило, но тук говорим за много кратък период от време, а и по-голямо значение има какви са пораженията.

Страница 4 от 6«123456»

Изпратете ни въпрос

Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама  Място за вашата реклама Място за вашата реклама Място за вашата реклама